هزینه طراحی سایت

فهرست مطالب

هزینه طراحی سایت یکی از بخش های بسیار مهم قرارداد طراحی سایت می باشد، شرکت هاب طراحی وب بر اساس تجربه و تخصص در امر طراحی وبی که دارد و همچنین امکانات و نیازهایی که مشتری برای طراحی وب ارائه می دهد ،هزینه نهایی را تخمین می زند.

شرکت های مختلف هزینه های مختلفی ارائه می دهند ، لزوما هزینه بسیار گزاف به معنی کار بسیار حرفه ای نیست ، همچین هزینه بسیار پایین هم به معنی کار کیفی بالایی نمی باشد ، بهترین و عادلانه ترین روش برای تخمین هزینه طراحی سایت ، محاسبه مدت زمان گذاشته شده جهت کدنویسی ، ،خلاقیت و استفاده از تکنولوژی روز ،تخصص طراح  و گرافیست وب ، مدت زمان پشتیبانی وب سایت  و سود معقول شرکت می بایستی در این پروسه  محاسبه شود.

Website-design-costs

قیمت طراحی سایت Website design price

مجموعه الگانت وب پکیج های متنوعی برای شما مشتریان عزیز فراهم نموده است ، شما میتوانید، اگر شرکت و مجموعه صنعتی هستید نسخه پایه را سفارش دهید ، اگر فروشگاه هستید نسخه فروشگاه اینترنتی را سفارش دهید .هر نسخه با توجه به امکاناتی که دارد قیمت گذاری شده است ، امکانات و مدت زمان طراحی هر نسخه متفاوت می باشد.

اگر ابهام و یا سوالی در خصوص هزینه های پکیج های طراحی وب دارید با ما در ارتباط باشید تا  صورت رایان به شما عزیزان مشاوره دهیم.

  • طراحی سایت حرفه ای
  • گرافیک بروز شده قالب
  • 8 میلیون تومان
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • گرافیک اختصاصی
  • 10 میلیون تومان

عوامل موثر در تعیین قیمت طراحی سایت

عوامل زیادی در تعیین هزینه سایت تاثیر گذارند ، هر ایده و هر نظر مشتری میتواند هزارن خط کد باشد که برنانویسی این ایده ها کاری بسیار تخصصی ، وقت گیر و نیازمند تجربه می باشد ، مراحل باگ گیری و رفع مشکلات احتمالی ، پشتیبانی خوب از برنامه نوشته شده جزء مسائلی است که هزینه تمام شده را بالا می برد.

در ادامه موثر ترین عوامل دخیل در قیمت گذاری یک وب سایت را برسی میکنیم.

  1. ایده جدید و طراحی سایت اختصاصی که نیازمند کد نویسی می باشد.
  2. وسعت برنامه که شامل صفحات ، منو ها ، تصاویر و مستندات می باشد
  3. پشتیبانی از اپلیکیشن های اندروید و IOS
  4. بهینه و سئو بیس بودن وب سایت
  5. ایجاد قالب اختصاصی
  6. رسپانسیو بودن وب سایت
  7. مدت زمان پشتیبانی حرفه ای وب سایت
هزینه طراحی سایت

هزینه طراحی وب سایت کسب و کارهای مختلف

اگر بخواهیم به صورت جزئی تر و تخصصی تر پروسه تعرفه گذاری وب سایت را برسی کنیم ، هزینه طراحی تخصصی یک وب سایت به چک لیست طراحی وب برمیگردد که سفارش سایت در کدام دسته بندی طراحی قرار دارد .

اینکه سایت سفارش داده شده داینامیک است یا استاتیک ، آیا سایت سفارش داده شده اختصاصی هست یا نیمه اختصاصی ، ایا سیستم مدیریت محتواست(cms) و یا اینکه سیستم مدیریت مشتری(crm) است .بر اساس  دسته بندی و جداول قیمیتی که در سایت قرار داده ایم هزینه هایی تعیین میشود ، هزینه طراحی سایت شرکتی ، شخصی ، یک تعرفه دارد ، هزینه طراحی سایت فروشگاه هم تعرفه مربوط به خودرا دارد.

مسائلی مانند تعداد زبان ، اجزا و امکانات وب سایت ، امکانات مدیریت سایت ، اپلیکیشن سایت ،طراحی اختصاصی قالب و سئو بیس بودن بیشتر تاثیر در تعیین هزینه طراحی سایت را دارد.

شما از طریق این جداول تعرفه گذاری میتوانید سفارش خود و هزینه سفارش سایت خود را تعیین نمائید.

مجموعه الکانت وب بر اساس تجربه و تخصصی که دارد پلن های متفاوت با امکانات و شرایط متفاوت برای تمامی صلایق در سایت درج نموده است تا با انتخاب پکیج طراحی سایت مربوط به کسب و کار خود بیشترین بازخورد را بگیرند.

علت تفاوت تعرفه طراحی وب سایت شرکت های ایرانی درچیست ؟

شرکت هایی که ارائه دهنده خدمات طراحی وب هستند اما هزینه طراحی سایت بسیار پایینی دارند ، عموما از قالب های آماده رایکان و سیستم های اپن سورس استفاده میکنند ، اینکه سایتی در مدت زمان کوتاهی ایجاد شود بدون در نظر گرفتن زیر ساخت های سئو ، قالب کد نویسی شده اختصاصی خروجی خوبی نخواهد داشت و نظر کارفرما را جلب نخواهد کرد.
نداشتن تجربه کافی در امر طراحی سایت ، عدم رعایت اصول سئو و بهینه سازی سایت و نداشتن استراتژی در ارمر طراحی وب نهایتا باعث شکست پروژه طراحی سایت خواهد شد.
از طرفی به علت نبودن تعرفه مشخص توسط اتحادیه کسب و کار اینترنتی برای صنف طراحان سایت هر شرکت تعرفه مخصوص به خود را دارد ، یعنی هر شرکت تعرفه خود را با توجه مدت زمان گذاشته شده برای طراحی وب دارد ، یک شرکت سود منصافه در نظر میگیرد وشرکت دیگر حاشیه سود 10 میلیون به بالا آسوده خاطرش می کند.
این عوامل دست به دست هم می دهد تا قیمت طراحی سایت در ایران هر شرکت با شرکت دیگر متفاوت و سینوسی باشد.
علت-تفاوت-قیمت-سایت

هزینه طراحی سایت وردپرس چقدر است ؟

اصلا چرا می بایستی با وردپرس سایت طراحی کنیم که از تعرفه ان با خبر شویم ؟

مطابق آمار و ارقام  بروزی که W3Techs ارائه داده است 25 درصد کل وب سایت های موجود در اینترنت وردپرس می باشند !!!

وردپرس این سیستم مدیریت محتوای محبوب و دوست د اشتنی جهانی است که هزاران نفر در دنیا وقت خود را برای ارتقای این سیستم اپن سورس گذاشته اند و می گذارند تا روز به روز این سی ام اس پر بار تر و مفید تر شود. این سیستم مدیریت محتوا  در عین سادگی دارای قابلیت های بسیار گسترده در اختیار کاربران خود قرار داده است ، تا بتوانند نیاز خود را به شکل احسنت بر اورده کنند.

وردپرس دریایی از افزونه های خوب و عالی که اگر اینها رایکان وججود نداشتند ،برای ساخت هر کدام باید میلیون ها تومان پول پر قدرت مملکت را به بهایش پرداخت و بعد قدر این امکانات واقعا عالی رو میدونستیم.

هزینه طراحی وردپرس نسبتا ارزان است ، اما باز به امکانات سفارش داده شده توسط کارفرما بر میگردد ، این قالب اختصاصی باشد یا خیر ، اینکه چه افزونه هایی مورد نیاز کارفرما می باشد ، در تعیین قیمت نهایی تاثیر گذار است.

هزینه طراحی سایت وردپرس

قیمت طراحی سایت اختصاصی با زبان های PHP و ASP

زبان محبوب و دوست داشتنی PHP که این زبان اپن سورس نیز می باشد ، زبان PHP  مخفف  عبارت  Performance Hypertext Preprocessor می باشد ، این زبان را با جرات می توانم بگویم یکی از قویترین و قدرتمندترین زبان های برنامه نویسی می باشد که به صورت ماهانه  و سالانه هم بروزرسانی مشود و نسخه جدید با قابلیت های جدید جایگزین میشود.

این زبان با تمامی سیستم عامل ها سازگاری داشته و یکی از زبان های اسکرپیتی محبوب دنیا می باشد و هر امکانی که در ذهن شما خطور کند را می توانید به تصویر بکشید و عملیاتی کنید.جالب است بدانید خود سیستم مدیریت محتوای جوملا و وردپرس هم با زبان PHP  ساخته شده اند  و بر همین اساس هر طراح سایتی که مسلط به PHP باشد به راحتی می تواند این CMS های قدر را بازطراحی و تغییرات مورد نظر را بدهید تا شخصی سازی کامل گردند.

هزینه طراحی سایت با PHP و به صورت اختصاصی معمولا گران می باشد و از 5 میلیون تومان حد اقل شروع شده و برای پورتال های بزرگ و اختصاصی  تا صدها میلیون تومان هم با توجه به نیازهای خودشان هزینه صرف میکنند.

PRICE-PHP-WEBDESIGN

نرخ طراحی سایت چند زبانه و لاتین چقدر می باشد ؟

برای کسب و کارهایی که بازرگانی هستند و یا مراوده های بین المللی دارند ، پیش نیازشان داشتن سایت به زبان لاتین می باشد ،خیلی از شرکت های تجاری خارجی پیش نیاز اولیه هر بازرگانی را ملزم به داشتن سایت می دانند و اولین سوالی که از بازرگان یا صادرکنندگان میپرسند این است که اسم سایت شما چیست تا فعالیت های شما را رصد کنند و یک جور احراز هویت صادرکننده هم محسوب مشود و تمامی مراودات و ارتباطات از طریق همان ایمیل اختصاصی سایت بازرگان انجام میشود.

داشتن سایت  چند زبانه باعث میشود تا هم کلاس و پرستیژ بازرگانان و صادر کنندگان حفظ شود و هم خدمات را به صورت لایتن در سایت بارگذاری کنند تا شرکت های خارجی از خدمات آنان اطلاع کسب نمایند.

هزینه طراحی سایت چند زبان 50 درصد هزینه یک سایت می باشد ، یعنی اگر وب سایتی 2 میلیون هزینه در بر داشته باشد هزینه زبان دوم 1 میلیون تومان میشود.

هزینه طراحی وب سایت فروشگاهی و شرکتی چقدر است ؟

برای اینکه در هر کسب و کاری پیشرو باشید و یک قدم از رقبا جلوتر باشید مستلزم بروز بودن و استراتژی داشتن است ، یعنی یا باید یک مشاور خوب داشته باشید و یا خود کارفرما بروز باشد و بتواند در هر مرحله موقعیت خود و رقبا را بسنجد و قدم صحیح را بردارد، در این امر پیوستن به دنیای دیجیتال و مارکتینگ انلاین امریست روشن که همگان را به فکر فرو برده است ، اینکه شما فقط بر روی روش های سنتی پا فشاری نکنید و نیم نگاهی هم به دنیای دیجیتال  داشته و به آن سمت روی آورید، که شروع این نگاه ساخت یک سایت فروشگاهی می باشد.

با داشتن یک سایت فروشگاهی سئو بیس و بهینه ، و داشتن ترافیک ورودی خوب نیاز نیست درب مغازه منتظر مشتری باشید ،24 ساعته فروشگاه مجازی شما مشتری خواهد داشت و شما فقط مدیریت میکنید و درآمد کسب میکنید.

سایت های فروشگاهی بیشترین سهم در سفارش های طراحی وب را به خود اختصاص داده اند از 2.5 میلیون شروع و تا ده ها میلیون هم بعضی از شرکت ها نرخ می دهند.

هزینه طراحی وب سایت شرکتی چقدر میباشد ؟

هر شرکتی برای عقب نماندن در فضای مجاری ناچار به داشتن یک وب سایت می باشد ، این سایت ، خدماتی که در شرکت انجام می شود را ارائه میکند.

سایت شرکتی میتواند شرح محصولات یک شرکت باشد و یا اینکه خدمات شرکت را معرفی کند.

داشتن یک وب سایت صرفا جنبه کلاس و داشتن نام دامنه در زیر سربرگ نیست ، اون دروان گذشت و دراین زمانه دیگه بحث مرگ و زندگی کسب و کار در میان است . هر کسب و کاری که دیرتر به میدان فضای مجازی بیاید مساوی است با از دست دادن مشتری بیشتر ، برای عقب نماندن از این کورس رقابت همین الان تصمیم به ایجاد سایت شرکتی خود نمائید و بلافاصله دیجیتال مارکتینگ را استارت بزنید.

سایت های شرکتی تعرفه های متفاوتی دارند ، یک سایت شرکتی میتواند یک صفحه داشته باشد و یا هزاران صفحه و نوشته ،تصویر و فیلم.

میانگین هزینه طراحی سایت شرکتی از 2 میلیون تا 5 میلیون می باشد.

WEBDESIGN COMPANY PRICE

هزینه گرافیک یک سایت حرفه ای چقدر می باشد ؟

گرافیک سایت نقشه تعیین کننده در زیبایی یک سایت دارد ، گرافیک سایت شامل استفاده از رنگ های زیبا و روانشناسی شده ، فونت های فارسی زیبا که به راحتی متون قابل خواندن باشد ، اشکال و تصاویر طراحی شده  در سایت که به زیبایی سایت می افزاید .

اگر یک سایتی گرافیک خوبی  داشته باشد ، میتواند کاربر بیشتری جذب خود کند و در نهایت فروش و یا زنگ خور بیشتری داشته باشد ، چرا که وب سایت کت و شلوار هر کسب و کاری است و داشتن یک ویترین زیبا برای هر کسب و کاری لازم و ضروری است .

گوگل عاشق سایتی هست که مردم عاشق آن سایت باشند ، با داشتن یک سایت زیبا و کاربر پسند میتوان اطمینان کاربران به سایت را جلب نموده و مدت زمان بیشتری کاربر صرف مطالعه محتوای سایت نموده  و در نهایت گوگل هم به سایت ما روی خوش نشان دهد.

تعرفه گرافیک وب سایت با توجه به مدت زمانی که صرف میشود تعین میشود ، برای ساخت یک قالب با گرافیک حرفه ای هزینه 2 تا 3 میلیونی در بر خواهد داشت.

تعرفه طراحی سایت با قالب آماده وردپرس

قالب های پیش ساخته و آماده وردپرس جزو بیشترین تقاضا در فضای وب  جهت طراحی وب می باشند ، اکثر این قالب ها خارجی بوده و بعد از خرید فارسی سازی شده و راستچین میشوند و به صورت انبوه فروخته می شوند.

مزایای استفاده از چنین قالب هایی هزینه پایین ، مدت زمان بسیار پایین برای پیاده سازی ، عدم باگ در قالب به خاطر بروزرسانی های پی در پی و داشتن پنل مدیریت کامل و جامع که هر کسی می تواند از طریق پنل مدیریت قالب تمامی اجزای قالب من جمله رنگ، فونت ، چیدمان ، تنظیمات لوگو ،هدر ، فوتر و خیی قسمت های دیگر را بازطراحی کند.

هزینه قالب های آماده اگر با لاینسنس سایت مرجع تولید کننده قالب باشد هزینه 5 تا 7 میلیونی در پی دارد چراکه این قالب ها خام بوده و نیاز به فارسی سازی ، راست چین شدن دارد اما اگر از سایت های ایرانی و آماده و فارسی شده بخواهید بخرید  از 100 هزار تومان تا 1 میلیون تومان بدون دیتا اینترتی و گرافیک مخصوص آن کسب و کار متغیر می باشد . در صورتی که کارفرما توانایی دیتا گذاری و تغییر محتویات دموی قالب را نداشته باشد می بایستی 1 میلیون دیگر از جیب مبارک هزینه کند تا گرافیک و اطلاعات مخصوص آن کسب و کار جایگزین شود.

TEM-WORDPRESS-FREE

سوالات رایج در خصوص تعرفه طراحی وب سایت

هزینه طراحی وب سایت چقدر است ؟

هزینه یک سایت با توجه به نوع سفارش ،یعنی اینکه سایت شرکتی هست یا فروشگاهی ، اختصاصی هست یا نیمه اختصاصی ، و خیلی از آیتم های دیگر دخیل در امر طراحی وب تعیین میشود.

شرایط پرداخت هزینه سایت چگونه است ؟

هزینه طراحی سایت به صورت 50 درصد ابتدا و مابقی بعد از تحویل و اموزش تسویه میگردد.

آیا هاست و دامنه هم هزینه جداگانه دارد ؟

خیر هاست 1 گیگ و دامنه آی آر یک سال رایگان برای سایت خریداری می شود.

آیا زبان دوم هم برای ساخت سایت شامل هزینه است ؟

بله هر زبان 50 درصد هزینه کل سایت هزینه در بر دارد .

هزینه سی ام اس وردپرس چقدر هزینه در بر دارد ؟

سایت وردپرس با پوسته تجاری و سئو بیس حد اقل هزینه 2 میلیونی در بر خواهد داشت ، البته با پشتیبانی و آموزش حضوری سایت نزد مشتری.

هزینه گواهینامه SSL چقدر میباشد ؟

برای کلیه دامنه های بین المللی هزینه ای ندارد مشتری خودش از طریق پنل مدیریت هاست میتواند نصب کند اما برای دامنه آی آر حد اقل با نرخ ارز امروز 28 خرداد 1400 مبلغ 350000تومان هزینه دارد.